• europa
  • gov
  • posmediu
  • cj-braila
  • fonduri-ue
Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Brăila
Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională
Campanie de informare și conștientizare pe tema colectării selective în județul Brăila – Întâlniri cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari

Campanie de informare și conștientizare pe tema colectării selective în județul Brăila – Întâlniri cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari

Campania de informare şi conștientizare a Proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Brăila”, finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial Mediu și cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, continuă în Brăila prin organizarea unor întâlniri cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari.

Astfel, Unitatea de Implementare a Proiectului „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Brăila” și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Eco Dunărea” Brăila convoacă reprezentanții tuturor Asociațiilor de Proprietari la o întâlnire de prezentare a schimbărilor în sistemul de precolectare a deșeurilor de către populație. Prezența este obligatorie pentru cel puțin un reprezentant al Asociației de Proprietari. Schimbările sunt generate de implementarea noului sistem de management integrat al deșeurilor și vor deveni obligatorii pentru toți locuitorii municipiului.
Întâlnirile vor avea loc după cum urmează:
1. În data de 21.04.2015, ora 17.00 în Amfiteatrul Colegiului Național “Ana Aslan” (str. Calea Călărașilor , nr. 307 A) sunt invitați reprezentanții Asociațiilor de Proprietari din zona Brăila Sud ( Viziru I, II, III, Călărași IV, Buzăului, Radu Negru).
2. În data de 22.04.2015, ora 17.00 în Sala de întâlniri a Liceului Pedagogic “D. P. Perpessicius” (str. Aleea Învățătorilor, nr. 4) sunt invitați reprezentanții Asociațiilor de Proprietari din zona Brăila Centru (Hipodrom, Obor, Călărași, Dorobanți, Tineretului, Ghioceilor, Bdul. Independenței, Republicii, Școlilor, Hristov Botev, Lacul Dulce ANL) .
3. În data de 23.04.2015, ora 17.00 în Sala de întâlniri a Grupului Școlar Industrial “Constantin Brâncoveanu” (Calea Galați, nr. 346) sunt invitați reprezentanții Asociațiilor de Proprietari din zona Brăila Nord (Gării, Marna, Apollo, Brăilița ANL, Vidin, Progresul, Carantina, Calea Galați, Plantelor).
Vă așteptăm cu interes!